14 листопада відбулося перше засідання конкурсної комісії по добору на посаду керівника Закарпатського обласного музею народної архітектури та побуту.

Передусім, було обрано голову конкурсної комісії – начальника управління культури облдержадміністрації Вікторію Фролову. Далі комісія перейшла до розгляду документів кандидатів, за результатами чого було вирішено:

1. Допустити Василя Коцана та Павла Федаку до участі в другому засіданні конкурсної комісії по добору на посаду директора Закарпатського обласного музею архітектури та побуту.

2. Відхилити кандидатури:

- Габріели Андял – у зв'язку із наданням неповного переліку документів відповідно до ст.21-4 Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" від 28 січня 2016 року № 995-VІІІ;

- Павла Леня – у зв'язку із відсутністю стажу роботи у сфері культури не менше 3-х років відповідно до ст.21-1 Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" від 28 січня 2016 року № 995-VІІІ.

Відеозапис із засідання можна переглянути в рубриці "Конкурсна процедура призначення керівників" (http://kultura.uz.ua/index.php/konkursna-protsedura-pryznachennia-kerivnykiv).

Друге засідання конкурсної комісії, що передбачає співбесіду з кандидатами та обрання керівника закладу, відбудеться 21 листопада о 13.00 у прес-центрі облдержадміністрації (пл.Народна, 4).

Управління культури Закарпатської ОДА

Додаткова інформація