Управління культури Закарпатської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення посади директора Комунального вищого навчального закладу Ужгородський коледж культури і мистецтв Закарпатської обласної ради.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють державною мовою, мають вищу освіту і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників або стаж педагогічної роботи у вищих навчальних закладах не менш як десять років.

Строк подання заяв – два місяці з дня опублікування оголошення.

Особи, які бажають узяти участь у конкурсі, подають такі документи: заяву про участь у конкурсі; особовий листок з обліку кадрів із фотографією; автобіографію; копію документів про вищу освіту, наукові ступені та вчені звання (за наявності); довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов'язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України 27 вересня 2000 р. №1465 ("Офіційний вісник України", 2000, №39, ст.1656); довідку про наявність або відсутність судимості; інформаційну довідку з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення; копію паспорта, засвідчену претендентом; копію трудової книжки; письмову згоду на збір та обробку персональних даних. Копії документів, які подаються претендентом (крім копії паспорта), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента, засновником або нотаріально.

Документи надсилати на адресу: 88008, м.Ужгород, пл.Народна, 4, Управління культури Закарпатської обласної державної адміністрації. Тел./факс: (0312) 61-76-43. е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Дата проведення виборів: протягом 30 календарних днів з дати закінчення строку прийому документів.

Додаткова інформація