10-11 березня в рамках відзначення у краї 79-річниці проголошення Карпатської України проходитиме ІХ-ий відкритий фестиваль-конкурс стрілецької пісні "Красне поле".

Метою фестивалю є популяризація творів національно-патріотичного звучання, які оспівують славетні подвиги українського народу, виховання у підростаючого покоління любові до рідного краю, його історичного минулого, виявлення молодих і талановитих виконавців.

До участі у фестивалі-конкурсі запрошуються аматорські вокально-хорові колективи, виконавці авторської пісні, солісти-вокалісти, вокальні дуети, тріо, квартети, в репертуарі яких є стрілецькі пісні. Вік виконавців не обмежений, а участь безкоштовна. Переможці будуть нагороджені грошовими преміями.

Проїзд, харчування та проживання учасників за рахунок відряджаючих установ, організацій або власний рахунок.

Заявки на участь у фестивалі-конкурсі необхідно подати до 1 березня за адресою: 88000, м.Ужгород, вул.А.Волошина, 18, Обласний організаційно-методичний центр культури, тел./факс: (03122) 3-60-35, або на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Положення про фестиваль-конкурс і форма анкети-заявки на участь (ЗАВАНТАЖИТИ). 

Додаткова інформація