Сьогодні, 26 березня, в департаменті культури Закарпатської облдержадміністрації проведено перше засідання конкурсної комісії з добору на посаду директора – художнього керівника комунального закладу культури "Заслужений академічний Закарпатський народний хор" Закарпатської обласної ради (відео).

На початку засідання члени конкурсної комісії більшістю голосів обрали голову комісії – Василя Габорця, після чого перейшли до розгляду документів, які на адресу організаторів конкурсу (департамент культури ОДА) у встановлені строки надіслав єдиний претендент – Наталія Петій-Потапчук.

Члени журі підтвердили відповідність поданих документів умовам конкурсу й одноголосно вирішили допустити Наталію Петій-Потапчук до участі в другому засіданні, що передбачає представлення кандидатом програм розвитку закладу культури на 1 та 5 років і проходження співбесіди.

Засідання відбудеться 3 квітня об 11.00 у прес-центрі Закарпатської облдержадміністрації (м.Ужгород, пл.Народна, 4, 2-ий поверх).

Нині ж відбулось і засідання конкурсної комісії з добору на посаду директора – художнього керівника комунального закладу "Закарпатський обласний театр драми та комедії" Закарпатської обласної ради (відео).

Головою члени конкурсної комісії обрали Мирослава Петія. За результатами розгляду документів і подальшого голосування вирішено: допустити Василя Снітара (єдиного претендента) до участі у другому засіданні комісії, що також відбудеться 3 квітня у прес-центрі Закарпатської облдержадміністрації. Початок о 12.00.

Відомості про кандидатів на посади директорів – художніх керівників комунальних закладів культури в рубриці "Конкурсна процедура призначення керівників".

123456

Департамент культури Закарпатської ОДА

Додаткова інформація