oberigЗ 1 по 3 листопада в місті Луцьк уже вдруге відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс авторської пісні та співаної поезії "Оберіг – 2018".

Відновлений торік, фестиваль, за численними відгуками артистів і глядачів, пройшов надзвичайно вдало й відкрив українському слухачеві та глядачеві ціле сузір'я талановитих виконавців (Зиновій Медюх зі Львівщини – Гран-прі фестивалю; Артем Харченко з Поділля – перше місце; Віктор Погуляй із Чернігівщини – Приз глядацьких симпатій та ін.).

Завдання фестивалю – пошук і підтримка молодих талановитих виконавців у жанрі авторської пісні та співаної поезії, вдосконалення виконавської майстерності, створення якісного музичного продукту для програм радіо, телебачення, концертних організацій. Девіз – незмінний: "Без цензури, без халтури".

Організатори запрошують до участі молодих виконавців (від 16 років) – із творами на власні україномовні тексти (авторська пісня), а також виконавців музичних творів на вірші українських поетів або ж інтерпретацій народних пісень (співана поезія). Детальніше – за посиланням

Додаткова інформація