У суботу й неділю, 15 та 16 вересня, в області відбудуться дві масштабні події – на Великоберезнянщині відзначатимуть після 12-річної перерви українсько-польські Дні добросусідства, а у м.Берегово пройдуть урочистості до Дня працівників лісового господарства України.

Так, 15 вересня, українська сторона зустрічатиме гостей Днів добросусідства України та Польщі. На території тимчасового переходу поза пунктом пропуску в районі 127-го прикордонного знаку поблизу с.Лубня Великоберезнянського району учасники презентують соціально-економічний, культурний і туристичний потенціал регіонів.

Програмою передбачені підписання важливих двосторонніх документів між Закарпаттям (Україна) та Підкарпатським воєводством (Республіка Польща). Також гості свята оглянуть промоційно-туристичні намети і виставкові стенди, долучаться до концертно-розважальної програми.

Початок офіційної частини заходу о 15.00 за Київським часом.

У неділю ж, 16 вересня, у м.Берегово на площі ім.Л.Кошута відбудуться урочисті заходи до Дня працівників лісового господарства України. Участь у святкуванні візьмуть трудові колективи лісгоспів Закарпаття, керівництво області, учні шкільних лісництв, представники громадських організацій.

На святі функціонуватимуть дитячі локації, відбудуться виставка закарпатських художників, урочистий марш за участі ансамблю мажореток-барабанщиць Ужгородського коледжу культури і мистецтв та працівників державної лісової охорони, концерт на головній сцені свята.

Зірковим гостем свята стане давній друг Геннадія Москаля – народний артист України Олександр Пономарьов, який приїде до Закарпаття на особисте запрошення керівника краю.

Свято розпочнеться о 13.00, – анонсує Прес-служба Закарпатської ОДА

Додаткова інформація