music4 жовтня о 15.00 в Ужгородському прес-клубі (пл.Жупанатська, 15/4) відбудеться прес-конференція, головною темою якої стане проведення в обласному центрі впродовж жовтня цілої низки знакових музичних подій. У першій половині місяця відбудуться три масштабні концерти, які зберуть шанувальників класичної музики.

6 жовтня Ужгород відвідає "Cordial String Quartet"  струнний квартет із Чехії, який дасть концерт при свічках у Закарпатському обласному художньому музеї ім.Й.Бокшая.

7 жовтня в атріумі будівлі Закарпатської облдержадміністрації та облради відбудеться благочинний концерт академічного камерного хору "Cantus" із новою програмою "Плід молитви".

А 16 жовтня у рамках 28-го фестивалю класичної та сучасної музики "Музичне сузір'я" Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України дасть Всеукраїнський ювілейний концерт до 100-річчя з дня заснування.

Про виступи Національного симфонічного оркестру і струнного квартету з Чехії, а також про фестиваль класичної та сучасної музики "Музичне сузір'я" детальніше розкаже Віктор Теличко, голова Закарпатської обласної організації Національної спілки українських композиторів.

Еміл Сокач, художній керівник та диригент академічного камерного хору "Cantus" поінформує про плани колективу та нову програму "Плід молитви", – інформує Ужгородський прес-клуб

Додаткова інформація