Назустріч Дню української писемності та мови в Ужгородській міській бібліотеці відбувся літературно-музичний захід "Не просто звуки і слова – душа жива народу".

Мова – це великий дар. І в кожного народу вона своя. Українці створювали мову віками, багато боролися та борються за її існування й процвітання. І ми, як свідомі громадяни нашої держави, повинні не тільки зберегти набуте, а й примножити ці багатства для прийдешніх поколінь. Саме про це нам щораз нагадує День української писемності та мови. 

Гостями заходу стали студенти І курсу Ужгородського музичного коледжу ім.Д.Задора, які почули чимало цікавої та корисної інформації про свято. А ще, поділившись на команди, юнь активно змагалась у різних тематичних вікторинах і конкурсах, зокрема в інтелектуальній грі знавців української писемності та мови. Перемогла, як завжди, дружба, і всі учасники були нагороджені призами.

На завершення з музичним дарунком виступала студентка ІІ курсу Ужгородського музичного коледжу ім.Д.Задора Андріяна Дешко, виконавши пісню "Україна моя", – повідомляють у книгозбірні. 

umb 1umb 2

Додаткова інформація