У п'ятницю, 29 березня, о 17.00 у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Ф.Потушняка відбудеться показ фільму "Герой мого часу" – в рамках всеукраїнського кіноклубного фестивалю "Нове українське кіно".

"Герой мого часу"  український комедійний фільм, повнометражний дебют Тоні Ноябрьової, яка написала сценарій на основі своєї російськомовної короткометражки "День Независимости" (2012). Головну роль у стрічці виконав Євген Бушмакін. 

Прем'єра фільму відбулася 15 липня 2018 року на 9-му Одеському міжнародному кінофестивалі, а в широкий український кінопрокат стрічка вийшла у вересні минулого року.

Фільм розповідає історію "маленької людини", хлопця "з сусіднього двору", який живе в складному та суперечливому світі. Жорик намагається знайти сенс свого існування у великому місті й приїжджає до столиці в пошуках щастя. Він шукає роботу, намагається будувати стосунки, поставити собі високі цілі. Але кожен раз заходить у глухий кут...

Трейлер тут

Довідково:

З 1 березня по 30 квітня в Україні триває перший кіноклубний фестиваль "Нове українське кіно", що запрошує глядачів на безкоштовні покази найкращих українських стрічок сезону. Провести фестиваль у своєму місті можуть усі охочі – до співпраці запрошено кураторів кіноклубів та активістів, які можуть запропонувати простір для показів. Для цього потрібно залишити заявку на сайті проекту "Кіноклуб. Всеукраїнська мережа". Права на фільми надаються для некомерційних показів.

Фестиваль організовано компанією "Артхаус Трафік" за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

29.03

Закарпатська ОУНБ ім.Ф.Потушняка

Додаткова інформація