Департамент культури Закарпатської облдержадміністрації оголошує про проведення 12-18 квітня в м.Ужгород на базі Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв театрального фестивалю камерного мистецтва "Під цвітом сакури".

У фестивалі можуть узяти участь професійні театральні колективи України незалежно від відомчого підпорядкування та форми власності. 

Для участі до 1 квітня необхідно подати заявку згідно з додатком до Положення про театральний фестиваль камерного мистецтва "Під цвітом сакури", затвердженим наказом департаменту культури Закарпатської обласної державної адміністрації від 13.03.2019 №46, зареєстрованим у Головному територіальному управлінні юстиції у Закарпатській області 19.03.2019 за №31/1352, а також технічний райдер вистави (розміри декорацій, час, необхідний для їх монтажу та для проведення репетицій, характеристики електрообладнання, задіяного у виставі, особливості проведення вистави), інформаційно-історичну довідку про учасника, відео-версію вистави на цифрових носіях, рекламну друковану продукцію для інформаційної підтримки учасника (афіші формату А1 або А2 в кількості 30 примірників, програмки – 100 штук).

Заявка й інші матеріали надсилаються на адресу комунального закладу "Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв" Закарпатської обласної ради: 88000, м.Ужгород, вул.Л.Толстого, 12 і на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Витрати на проїзд учасників здійснюються за власний рахунок або за рахунок сторони, що відряджає, проживання та харчування учасників – за рахунок приймаючої сторони.

Ознайомитися з Положенням про театральний фестиваль камерного мистецтва "Під цвітом сакури" можна на офіційному веб-сайті департаменту культури Закарпатської облдержадміністрації в рубриці "Фестивалі та конкурси" (за посиланням).

Додаткова інформація