Після такої прохолодної, дощової весни хочеться сподіватися, що літо буде теплим, лагідним і максимально сприятливим для праці та відпочинку, для багатьох добрих і важливих справ, для дорослих та дітей, адже попереду така омріяна пора канікул-відпусток-подорожей-відкриттів! 

А відсвяткувати прихід літа пропонуємо 2 червня разом із солістом Закарпатської обласної філармонії, заслуженим артистом України Олександром Садварієм, а також його колегами по сцені – Іриною Філіпенко, Анастасією Вишневською, Катериною Лінтур, вихованкою медико-соціального реабілітаційного центру "Дорога життя" Уляною Кастран. У дуеті з Олександром заспіває також його дружина, заслужена артистка України Яна Садварій. Іще однією родзинкою вечора стане виступ акторки Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв Катерини Гамаги з колегами-танцюристами. 

За роки своєї творчої діяльності Олександр Садварій встиг виступити ледь не в кожному куточку Ужгорода та Закарпаття, представляв мистецтво нашого краю на столичній сцені, а в складі різних колективів побував у багатьох європейських країнах. Соліста з неймовірно гарним, потужним голосом неодноразово запрошували до співпраці з Заслуженим академічним Закарпатським народним хором, Академічним камерним хором "Cantus", естрадно-духовим і симфонічним оркестрами Закарпатської обласної філармонії. 

Серед особистих уподобань Олександра – творчість відомого італійського співака Андреа Бочеллі та популярного американського виконавця Джоша Гробана. Дещо з репертуару цих великих артистів прозвучить і в цьому концерті. Також співак традиційно виконає кілька пісень вітчизняних та закарпатських композиторів, а супровід забезпечить Ігор Литвинов (гітара) й невеличкий інструментальний ансамбль. Переважно українську популярну музику подарують присутнім і інші учасники програми. Ведуча – Ольга Донецька.

Початок о 17.00. 

2.06

Таїсія Грись, музичний редактор

Закарпатської обласної філармонії

Додаткова інформація