2624 червня відомому закарпатському письменникові та журналістові Петрові Часто виповнилося красних 80 літ. Свій високий ювілей пан Петро зустрів в Ужгороді, куди майже щороку приїжджає влітку з далекої Америки, де працює у найстарішій українській газеті світу "Свобода" вже майже три десятиліття.

У середу, 26 червня, о 16.00 в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Ф.Потушняка відбудеться презентація нової книжки Петра Часто "Незабудки з покинутих садів", що є своєрідними мемуарами-роздумами про своє життя, роботу. Спомини – рідкісний жанр у закарпатській літературі. Тим паче, коли вони торкаються такого тривалого та насиченого життя, пов'язаного з різними континентами. Чималу частину своїх спогадів американський газетяр присвятив і 25-річному проживанню на Закарпатті.

Також під час творчої зустрічі буде презентовано бібліографічний покажчик "Петро Часто: між Україною та Америкою", укладений обласною книгозбірнею у серії "Закарпатська публіцистика в іменах", – інформують у бібліотеці. 

Додаткова інформація