14 липня Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв закриває свій 73-ій театральний сезон.

Цього дня найбільший театр області покаже музичну казку "День народження кота Леопольда" (режисер Олександр Саркісьянц) і драму "Жменяки" за однойменним романом Михайла Томчанія (режисер – народний артист України Анатолій Філіппов). 

У сезоні, що минає, "шерегіївці" успішно провели вже третій фестиваль камерного театрального мистецтва "Під цвітом сакури", підготували святковий концерт до Міжнародного дня театру, потішили глядачів прем'єрами музичної вистави для родинного перегляду "П'єса для метеликів з оркестром" у постановці колишнього ужгородця, який нині живе в Німеччині, Михайла Мільмейстра, комедії "13" за п'єсою сучасного англійського драматурга Рея Куні (режисер Михайло Фіщенко), новорічної казки "Дві Снігуроньки й один дід Мороз" у постановці молодого київського режисера Миколи Бабина, закарпатської саги "Жменяки", що вже вчетверте народжується на сцені Закарпатського облмуздрамтеатру. Ще дві роботи – на малій і на великій сцені – практично готові до показу, та їхні прем'єри заплановані в наступному сезоні, – повідомили в театрі. 

zh 1zh 2

Додаткова інформація