Україна готується до відзначення 28-ої річниці Незалежності. Головне свято країни традиційно не обійдеться без урочистостей у кожному населеному пункті, без святкової ходи і вшанування полеглих героїв, патріотичних флешмобів та концертних заходів. 

Готуються до свята і в Закарпатській обласній філармонії: 24 серпня естрадно-духовий оркестр під керівництвом народного артиста України Володимира Співака представить програму "Ми діти твої, Україно!".

Щойно вийшовши з відпустки, колектив активно взявся до роботи, адже в цій програмі задіяні також учасники дитячого вокального ансамблю "Перлинка" (керівник – Марія Мудранинець). Слід зауважити, що за 20 років історії "Перлинки" різні склади цього колективу ставали лауреатами та призерами всеукраїнських і міжнародних конкурсів, а окремі його вихованці вже неодноразово виступали у супроводі естрадно-духового оркестру обласної філармонії. 

Щодо ще однієї учасниці програми, відомої співачки Мирослави Швах-Пекар, то впродовж багатьох років її творча біографія була тісно пов'язана з Закарпатською обласною філармонією. Свого часу молода яскрава виконавиця успішно поповнила ансамбль солістів "Гармонія", а також встигла реалізувати багато цікавих проектів з естрадно-духовим і симфонічним оркестрами обласної філармонії. Втім, Мирослава Швах-Пекар продовжує сміливо експериментувати над своїм творчим амплуа. Тож за останні роки її вокальна кар'єра відзначилася цінним досвідом та новими досягненнями. Тим не менш, Мирослава Швах-Пекар залюбки погодилася знову виступити разом зі своїм улюбленим колективом із такої святкової нагоди.

У програмі – популярні твори українських композиторів.

Ведуча – Ольга Донецька.

Початок о 16.00. 

24.08

Таїсія Грись, музичний редактор

Закарпатської обласної філармонії

Додаткова інформація