Департамент культури Закарпатської облдержадміністрації оголошує про проведення 13 жовтня в смт.Великий Бичків Рахівського району обласного фестивалю народного хореографічного мистецтва імені Йосипа Волощука.

Реєстрація учасників триватиме до 12.30. Жеребкування відбудеться о 12.40.

Відкриття фестивалю – о 13.00.

У фестивалі можуть брати участь аматорські хореографічні колективи закладів культури і мистецтва області. Вік учасників не обмежений.

Учасники подають конкурсну програму: дві хореографічні композиції у жанрі народно-сценічної хореографії. Тривалість виступу не повинна перевищувати 10 хвилин.

Для участі до 8 жовтня включно необхідно подати заявку згідно з додатком до Положення про обласний фестиваль народного хореографічного мистецтва імені Йосипа Волощука, затвердженого наказом департаменту культури Закарпатської обласної державної адміністрації від 17.09.2019 №200.

Заявка надсилається у друкованому вигляді на адресу комунального закладу "Обласний організаційно-методичний центр культури" Закарпатської обласної ради: 88000, м.Ужгород, вул.А.Волошина, 18, або на адресу електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Заявки, подані з порушенням встановлених строків, не розглядаються.

Витрати на відрядження учасників здійснюються за рахунок сторони, яка відряджає.

Ознайомитися з Положенням про обласний фестиваль обласний фестиваль народного хореографічного мистецтва імені Йосипа Волощука можна на офіційному веб-сайті департаменту культури Закарпатської облдержадміністрації в рубриці "Фестивалі та конкурси" (за посиланням).

Додаткова інформація