Після успішних гастролей у Києві та Коломиї Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв нарешті потішить і власного глядача.

У суботу, 19 жовтня, та в неділю, 20 жовтня, о 18.30 на малій сцені облмуздрамтеатру відбудеться прем'єра довгоочікуваної вистави "Я чекаю на тебе, мій любий!.." за п'єсою нобелівського лауреата Даріо Фо. Італійський драматург написав моновиставу для відомої актриси Франки Рами, яку вона ще доповнила. Відтоді іронічна сповідь сучасної жінки мандрує сценами різних театрів світу.

Відомий режисер Віталій Семенцов уже ставив цю ліричну комедію в Києві дванадцять років тому. Але в Ужгороді моновистава перетворюється в щось інше – комедію-фарс-детектив, у якій беруть участь аж одинадцять акторів. Головну роль невгамовної італійської мадам грає Клара Берец, відома за виставою "Майне лібе Віра", де вона блискуче втілила вибуховий образ закарпатської студентки-заробітчанки.

Комедія "Я чекаю на тебе, мій любий!.." дозволяє зазирнути в глибини жіночої психології, підглянути інтимні таємниці, про які не прийнято говорити вголос і ще раз задуматися про вічні цінності. Бешкетний та смішний "жіночий" погляд на життя буде цікавий не тільки жіночій аудиторії, а й чоловікам.

Віталій Семенцов здійснив уже три успішні постановки на сцені Закарпатського облмуздрамтеатру. Поспілкуватися з відомим київським режисером можна буде у четвер, 17 жовтня, о 10.00 на традиційній допрем'єрній прес-конференції.

А офіційне відкриття нового театрального сезону відбудеться у неділю, 27 жовтня, і на глядачів чекатиме несподівана прем'єра на великій сцені, – повідомили в театрі. 

19

Додаткова інформація