Департамент культури Закарпатської обласної державної адміністрації оголошує про проведення 26 - 29 березня 2020 року у м.Ужгород ІІІ міжнародного конкурсу піаністів імені Дезидерія Задора. 

        У Конкурсі можуть брати участь учні мистецьких шкіл, початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів,  спеціалізованих мистецьких шкіл (шкіл-інтернатів), студенти вищих мистецьких навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації (далі - учасники).

Конкурс проводиться за трьома віковими категоріями: 

          молодша 12 - 14 років включно;

          середня 15 - 16 років включно;

          старша 17 - 19 років включно.

          Вік учасника враховується на день початку Конкурсу.

 

     Для учасників усіх вікових категорій конкурс проходить у два тури. У ІІ тур проходять учасники, які у І турі отримали середній бал не менше за 8.

 

        Для участі у Конкурсі, до 02 березня 2020 року включно, учасники подають заявку, згідно з додатком до Положення про міжнародний конкурс піаністів імені Дезидерія Задора, затвердженого наказом департаменту культури облдержадміністрації 09.12.2019 № 287, копію свідоцтва про народження та кольорову фотографію учасника із зазначенням на ній його прізвища та ініціалів.

 

     Заявка та додані до неї матеріали надсилаються на адресу комунального вищого навчального закладу «Ужгородський музичний коледж імені Д.Є.Задора» Закарпатської обласної ради: 88000 м. Ужгород, вул. Волошина 13 або на електронну адресу Конкурсу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

      Витрати на відрядження учасників здійснюються за власний рахунок учасників або за рахунок сторони, що відряджає. 

 

       Контактна особа з організаційних питань Сокач Мар’яна  Ернестівна (телефон +380506095763).

 

        Ознайомитися з Положенням про міжнародний конкурс піаністів імені Дезидерія Задора, затвердженого наказом департаменту культури облдержадміністрації 09.12.2019 № 287, зареєстрованого у Головному територіальному управлінні юстиції у Закарпатській області 10 грудня 2019 року за № 78/1399, можна тут: Положення та Наказ

 

Додаткова інформація