10 листопада о 17.00 у головній книгозбірні краю відбудеться творчий вечір київської письменниці Світлани Балагули, яка презентує свою нову збірку поезій "Исповедь". 

Першою літературною студією для Світлани Балагули стали популярні спеціалізовані інтернет-портали, на яких авторка переконливо заявила про свою творчість. У 2009 році київське видавництво "Факт" видає збірку віршів і прози Світлани Балагули "Оголена душа". Презентація збірки відбулась у 2010 на книжковій виставці "Медвін", на стенді молодіжного журналу "Стіна". Збірка також була нагороджена дипломом конкурсу "Книжковий дивосвіт України" в номінації "Дебют молодого автора".

В 2011 році у видавництві "Спадщина-Інтеграл" виходить збірка поезії "Шизофренія", яка теж була нагороджена дипломами міжнародної книжкової виставки "Медвін" за видання книги і за ілюстрації, які зробила одинадцятирічна донька Світлани Балагули, Катя Гомон.

До нової книги "Сповідь" (Видавничий дім "Стилос", м.Київ, 2016) зібрано творчість Світлани Балагули за період 2011-2016 рр. російською та українською мовами. Багато віршів різними виконавцями покладені на музику, а український гімн визвольної війни "Сильні духом" (музика і виконання  Марія Петровська) вийшов в суперфінал конкурсу "Пісня року на радіо "Промінь". 

10.11

Євгенія Напуда,

завідувач відділом обслуговування

Закарпатської ОУНБ ім.Ф.Потушняка

Додаткова інформація