Вже стало доброю традицією, що восени найбільший театр Закарпаття вирушає на гастролі до столиці.

У неділю, 29 вересня, о 15.00 та о 19.00 Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв на сцені оперної студії Національної музичної академії України ім.П.Чайковського покаже комедію "№13" за п'єсою "Він, вона, вікно і небіжчик" відомого англійського драматурга Рея Куні (режисер-постановник – заслужений артист України Михайло Фіщенко).

В понеділок, 30 вересня, о 19.00 там само "шерегіївці" зіграють драму "Жменяки" за романом Михайла Томчанія (режисер і автор інсценізації – народний артист України Анатолій Філіппов).

У вівторок, 1 жовтня, закарпатці виступлять у Білій Церкві: о 12.30 покажуть дитячу казку "Велике жабеня" (постановка Олександра Саркісьянца) в Будинку культури, що належить ПК "Білоцерків МАЗ", а о 14.00 там само покажуть драму "Мати-наймичка" за творами Тараса Шевченка у постановці Анатолія Філіппова.

У середу, 2 жовтня, закарпатці виступатимуть в Ірпені: о 13.30 покажуть "Мати-наймичку" в Ірпінському економічному коледжі, а о 17.30 зіграють "Жменяків" в Ірпінському державному коледжі економіки та права Національного університету Державної податкової служби України, – діляться планами в театрі. 

Додаткова інформація