З метою підтримки розвитку професійної компетентності викладачів мистецьких шкіл області департамент культури Закарпатської обласної державної адміністрації оголошує про проведення з 01 червня до 10 липня 2020 рокуобласного конкурсу на кращу методичну розробку уроку для дистанційної форми навчання у 2020 році (далі – Конкурс).  

         У Конкурсі беруть участь викладачі мистецьких шкіл Закарпатської області (далі – учасники).

        Для участі у Конкурсі учасники подають до 01 липня 2020 року включно заявку, згідно з додатком до Примірного положення про обласний конкурс на кращу методичну розробку уроку для дистанційної форми навчання у 2020 році, та конкурсні матеріали.

        Конкурсні матеріали повинні включати: методичну розробку уроку для дистанційної форми навчання та запис відео уроку тривалістю до 20 хвилин.

        Заявка та конкурсні матеріали надсилаються на адресу електронної пошти методичного кабінету Комунального закладу „Обласний організаційно-методичний центр культури” Закарпатської обласної ради: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. 

       Контактна особа з організаційних питань Товт Алла Андріївна (телефон +380667501748).

        Ознайомитися з Примірним положенням про обласний конкурс на кращу методичну розробку уроку для дистанційної форми навчання у 2020 році затвердженого наказом департаменту культури облдержадміністрації 01.06.2020 № 58, можна на офіційному веб-сайті Комунального закладу „Обласний організаційно-методичний центр культури” Закарпатської обласної ради за посиланням: www.zakfolkcenter.info


Додаткова інформація