У Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв сьогодні урочисто відзначили 70-річчя від дня народження і 50-річчя творчої діяльності артистки драми, провідного майстра сцени, народної артистки України Лариса Білак.

З вітальними словами і теплими побажаннями виступили очільник закладу Рудольф Дзуринець та директор департаменту культури Закарпатської ОДА-ОВА, заслужений артист України Євген Тищук. Вони вручили іменинниці почесні грамоти – за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток культури і мистецтва краю, високий професіоналізм та з нагоди подвійного ювілею.

Також Лариса Білак приймала вітання від голови Закарпатської обласної профспілкової організації працівників культури Наталії Товтин та режисера-постановника, заслуженого артиста України, артиста драми, провідного майстра сцени, голови первинної профорганізації Михайла Фіщенка.

Насамкінець ювілярка подякувала керівникам і рідному колективу за всі прекрасні роки творчої співпраці, підтримку, та за побажання з нагоди її свята.

Додаткова інформація