Напередодні в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Ф.Потушняка відбулася презентація роману письменника, сценариста Симора Гласенка під назвою "Нуар по-українськи".

Симор Гласенко – молодий письменник, нині мешкає у Києві. Перший роман автора "Фабрика" увійшов у топ-10 ХХІІ Форуму видавців у Львові. У 2017 році автор презентує кримінальну драму "Нуар по-українськи", яка впевнено підкорює серця читачів.

Основні події роману "Нуар по-українськи" розвиваються у Києві та Чернівцях. Його персонажі потрапляють у пастку чужої гри, стають маріонетками, самі того не підозрюючи, оскільки перебувають у полоні власної несподіваної пристрасті. 

Симор Гласенко в Ужгороді вперше і зізнається, що місто дуже привітне й красиве. Знайомство ужгородців із автором та його книгою пройшло у затишній атмосфері. Модерувала вечір бібліотекар відділу обслуговування Мар'яна Ничка. Симор Гласенко був приємно вражений тим, як читачі підготувались до його приїзду. 

"Родзинкою" вечора стала неочікувана для самого письменника пропозиція зіграти на гітарі. Симор щиро зрадів і зіграв одну з останніх авторських пісень. За словами письменника, презентація в Ужгороді стала найкращим завершенням першої частини промотору.

Сьогодні ж Симор Гласенко вже працює над третім романом і пише сценарій до фільму. 

noire 1noire 2noire 3noire 4noire 5

Мар'яна Ничка, бібліотекар відділу обслуговування

ЗОУНБ ім.Ф.Потушняка

Додаткова інформація