2-3 грудня в Дніпрі відбувся ювілейний Х Міжнародний фестиваль пісні "Чорнобильські мотиви", що проходить із нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

У рамках фестивалю відбулась виставка робіт майстрів прикладного та декоративно-ужиткового мистецтва з усіх куточків України. Вже вчетверте у фесті взяв участь провідний методист Закарпатського обласного організаційно-методичного центру культури Костянтин Ковган. Майстер презентував свою різьбу по дереву на соціально-побутову тематику. Крім того, художні вироби зі скла представили Яна та Маріанна Масаловичі з Мукачева. Митців відзначили дипломами за участь у фестивалі.

Засновниками та організаторами фестивалю є Дніпропетровська обласна організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України", Всеукраїнська громадська організація "Асоціація "Афганці Чорнобиля".

Фестиваль об'єднав понад 250 учасників із Німеччини, Білорусі, Росії та України, зокрема, Одеської, Запорізької, Київської, Черкаської, Херсонської, Львівської, Волинської, Закарпатської областей.

1 chornobyl2 chorn0byl
Володимир Мишанич, 

провідний методист Закарпатського ООМЦК

(Фото Костянтина Ковгана)

Додаткова інформація