25-26 жовтня у м.Вінниця (вул.Київська, 50а) відбудеться загальнонаціональний семінар "Культура та регіональний розвиток", присвячений ролі культури й мистецтв у регіональному економічному розвитку і посиленні людського потенціалу регіонів. 

У заході візьмуть участь представники Міністерства культури України, Українського центру культурних досліджень, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Національного агентства України з питань державної служби, обласних органів управління культурою і мистецтвом, українські й міжнародні експерти, – анонсують організатори.

Всі витрати, пов'язані з організацією заходу (включно з проїздом, проживанням та харчуванням учасників), будуть забезпечені за рахунок програми "U-LEAD з Європою". Про участь необхідно повідомити до 12 жовтня. 

Захід проводиться за підтримки Групи радників зі впровадження державної регіональної політики в Україні, що здійснює свою роботу в рамках програми "U-LEAD з Європою", яка реалізується за підтримки Європейської Комісії, Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку (Німеччина), Міністерства закордонних справ Данії, Міністерства закордонних справ Естонії, Міністерства закордонних справ Польщі, Міністерства закордонних справ Швеції.

Програма семінару та контактна інформація тут

Додаткова інформація