27 березня, в Міжнародний день театру, на сцені Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв відбудеться чергова прем'єра – комедії з убивством "8 люблячих жінок" за п'єсою Робера Тома у постановці київського режисера Віталія Семенцова.

Сценографія та костюми – з.д.м. України Емма Зайцева, пластичні номери – Наталія Немеш-Фечо, звуковий монтаж – Ігор Тимко, асистентка режисера – Лора Волковська.

У виставі гратимуть: з.а. України Наталія Засухіна, Катерина Якубик-Гамага, Олена Моргаєва-Бабука, Наталія Немеш-Фечо, Лора Волковська, Яна Богомолова, Елеонора Ліпунова, Діана Вишнева.

"Невже для того, щоб дізнатись правду, потрібно когось вбити? Наші вісім жінок приймають правила гри! У великому маєтку із потужною брамою живе велика "дружня" сім'я, у якій кожен готовий зруйнувати іншу людину за будь-яку ціну, аби просто отримати любов. Чи гроші? Ця історія – детектив, сповнений абсурду і вишуканого гумору. Ключ до розгадки – вже у її руках. Але хто з них – та сама "вона"?, – анонсують у театрі.

Початок о 18:00.

Квитки вже доступні в касі театру або за посиланням

Додаткова інформація