19 березня в Ужгороді пройшов другий і завершальний день І Міжнародної науково-практичної конференції "Синтез мистецької науки, освіти і творчості в Україні та глобальному культурному просторі" (до 150-річчя з дня народження Августина Волошина).

В Академії культури і мистецтв цього разу свою наукову творчість представляло студентство. Також на конференції були присутні викладачі, завідувачі кафедр та представники адміністрації вишу. Молодь активно ділилась своїми доповідями, думками та дослухалась до порад педагогів. Тематики були різні, але всіх обʼєднувало одне – жага до знань, – повідомляють в АКіМ. 

Далі в обласній філармонії відбувся концерт "Smart-Art" за участі студентського камерного оркестру факультету мистецтв ім.А.Авдієвського Українського державного університету ім.М.Драгоманова та творчих колективів Академії культури і мистецтв. 

Директор департаменту культури Закарпатської ОВА, заслужений артист України Євген Тищук привітав учасників із яскравим завершенням конференції, а також нагадав, що 2024-й проголошений роком Августина Волошина, тож попереду ще багато цікавих заходів.

Додаткова інформація