20 березня на великій сцені Закарпатської обласної філармонії відбудеться сольний концерт Адріана Ерпа, сценічні виступи якого захоплюють артистизмом, безпосередністю і щирістю інтерпретації.

Адріан Ерп – молодий піаніст, якому притаманний аналітичний склад мислення, цілеспрямованість та наполегливість у досягненні мети. Для закарпатців музикант презентує концертну програму з творів Людвіга ван Бетховена, Валентина Сильвестрова, Роберта Шумана, Доменіко Скарлатті.

Адріан почав свій творчий шлях в Ужгородському музичному фаховому коледжі ім.Д.Задора, блискуче закінчив Брюссельську Королівську консерваторію у класі Йохана Шміта і наразі продовжує навчання в Університеті музики та виконавського мистецтва у Відні в класі Анни Малікової. У Королівській консерваторії в Брюсселі навчається грі на старовинних піанофорте у Клер Шевальє.

З раннього віку музикант здобув численні перемоги на різноманітних міжнародних конкурсах, серед яких Музичний конкурс ім.Брейгеля, Брестський фортепіанний конкурс, Міжнародний конкурс на Лазуровому узбережжі в Ніцці та багато інших. Нещодавно Адріан став лауреатом Стипендіального конкурсу Фонду Ямаха. Він регулярно виступає по всій Європі як сольно, так і з оркестром, зокрема в Україні, Франції, Бельгії та Австрії. Як тільки почалася російська агресія в Україні, артист дав серію сольних концертів, прибутки від яких були передані асоціаціям волонтерів, що підтримують Україну.

Початок концерту о 18:30.

Ведуча – музикознавець Наталія Піцур.

 

Закарпатська обласна філармонія

Додаткова інформація